Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en dag?

Löven blåser i vinden,
himlen är alldeles grå.
Hans namn är Andreas,
hans ögon är alldeles blå.
Den jag älskar -
det är han.
Han är den jag vill ha.
Om han bara var min,
då skulle jag må så bra.
Men det kommer nog aldrig bli han och jag,
men om jag önskar tillräckligt,
så kanske, kanske en dag...




Fri vers av Nelliii
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-05-25 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nelliii