Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En senryu förstås


Lämningar av andra dagar (Low Q)








...och fast du är för mig
länge sedan gången, dröjer
minnena av dig kvar




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-25 12:12



Bookmark and Share


  katt.inc
Fin och jag tycker extra mycket om titeln.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP