Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta hand om dig själv!

Ibland måste man vara egoist.

att bara tänka på sig själv,

det är inte bra att ägna all sin tid åt att hjälpa andra och helt enkelt glöma

bort sig själv.

Tänk på er själva!




Fri vers av Aloé
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-05-25 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloé