Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILDE

Tycker du om mig?
Inte? joo
Lite tycker du väl? om mig..
Du.. svara!

En smula




Fri vers av hejtilde
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 21:29



Bookmark and Share


  ElinorForsberg
jag älskar sånt här,
grymt!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

hejtilde

Senast publicerade
tilde
TILDE
Till Dig
* Se alla