Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stanna till ett tag en sommardag och inte säga så många ord då kan man bara njuta av allt detta....


Tystnad en sommardag

Tystnad en sommardag
är att höra vindens sus....

Tystnad för mig är att
få höra fåglarnas sång...
dagen lång....

Tystnad en sommardag
är att höra svalornas hui....

Tystnad en sommardag
är att höra måsars skri...

Tystnad en sommardag
är att höra badstrandens
liv och vattnets plask...

Tystnad en sommardag
är att få ligga i hängmattan
och lyssna till humlornas
surrande

Tystnad en sommardag
är att få sitta vid
bryggan och höra
motorbåten som tuffar fram...

Tystnad för mig en
sommardag är att få
njuta av allt detta
som har så mycket
att ge...
och som vi denna tid
både kan höra och se....

080526




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag riktigt hör det du så livfullt beskriver.
2008-05-26

  Maria T
Ja, vi har mycket att upptäcka
Mycket att höra och se
Mycket att vara tacksamma för
Fin dikt
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo