Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YRAN

sommmaren som
aldrig säger nej
leker, bubblar
spritter nu i mig
som när nathalie
sjöng sitt \"o.k.\"
brusar sommarns
livskraft genom mig
vem vill dämma upp
en mäktig ström
när dess skepnad är
en vacker dröm?

hell dig, sköna kittling
vilda yra!
väckt är våga lust
att äventyra...


LARZ GUSTAFSSON

080526




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-26 17:33



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara ord som det sprakar om. Sommaren är allt lite galen *L*/B
2008-05-27

    Glittra G
vacker sommarlängtan ... då känslorna vaknar och spritter i kroppen.
2008-05-26

  Elaine.S VIP
Livskraft är underbar att få mer av...
2008-05-26

  anits VIP
Vacker hyllning till
sommaren
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP