Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mer

Ett felsteg i denna världen och du kommer inte mer
Tårarna som pressar sig fram bränner djupt in i hjärtat
Aldrig mer ska jag höra ditt skratt
Aldrig mer känna din tröst
Jag famlar i mörkret efter ett ljus
Men jag bara faller och faller
Det finns ingen återvändo
Du kommer inte tillbaka
Jag kan böna och be
Allt jag får för det är ett öppet sår som inte läks
Jag måste resa mig upp
Jag måste vandra stigen ensam utan dig vid min sida
Det är enda sättet att komma vidare
Fast att jag inte vill erkänna det
Så kommer du inte mer
Men i mitt hjärta där finns du tills dagarna tar slut
Du kommer alltid att vara en del av mig




Fri vers av Milljan
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-05-26 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan