Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägar av kärlek

vart är vi på väg?
vi går nerför en backe, in på en strand
jag ritar min längtan i din hand.
Vi går i motvind mot nästa orkan
jag kan inte se om det är natt eller mitt på blanka dan.
Du har hindrat mig från att se
men det finns ju bara du
och jag kan inte sluta le.
Kanske är det bara en illusion
en falsk uppfattning av verkligheten på grund av sinnesintryck som är flertydiga
så säger dom i alla fall på wikipedia
men snälla låt mig då stanna i denna underbara illusion
av oss och ingen annan, tills vi kommit till andra sidan kärleksbron.




Fri vers av vindpuss
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-05-26 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindpuss