Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara hundrädd är inte roligt...även fast hundägare säger hunden är inte farlig...kan så vara men de känner att jag ändå är rädd....


Den svarta hunden

På väg ut
för ett besök
i grannhuset
måste jag
passera porten
bredvid våran...

plötsligt hör
jag raska
steg
som kommer
utför trappen
och så är

Den stora
svarta hunden
ute med husse
bakefter....

Den stora
svarta hunden
litar jag inte
på...,
då den kan
flyga på människor
som nära honom
gå...

Den stora
svarta hunden
drar och vill
iväg ut...
husse muttrar
några ord....

den är ju
inte farlig
har jag sagt....

Den stora
svarta hunden
är jag ändå
så rädd för....
då jag den
både ser
och hör.....

Av den stora
svarta hundens
hår....
finns det i våran
tvättstuga spår....

Den stora
svarta hunden
är en schabrador
skulle jag tro....

080526




Fri vers av sajo
Läst 171 gånger
Publicerad 2008-05-26 21:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Den stora svarta hunden
visst en schabrador det är
stor och hoppande ger en
väldig respekt,argsint kan
den vara
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo