Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

Jag ställer mig allt oftare frågor nu
Jag undrar om det någonsin kunnat bli jag och du
Och när jag ibland hör om olaga förfalskning,
Undrar jag om du har förfalskat solskenet

Igår så såg du på mig, log och respekterade mig som människa
Men jag gav intet tillbaka, blott en likgiltig förutfattad mening

Imorgon kommer jag att ångra vad jag gjorde och inte gjorde igår
Imorgon kommer jag att förstå att gårdagen var vägvalet för en framtid med mig
Eller en framtid med dig!

Inatt så gör jag vad som helst för dig
Jag kan springa obegränsade antal varv runt kosmos, bara för att söka upp dig
Jag gör allt för att få möta dig för första gången, igen
Inatt är min enda och endaste chans att förklara för dig

Om du är mitt förfalskade solsken,
Är du då min illegala kärlek?




Fri vers av Drakeisgod
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-05-26 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakeisgod