Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon drömmer


Hon drömmer varje dag
På jakt efter det hon söker

Hon väntar på det än




Fri vers av catwoman
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 03:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet kan vara en enda lång jakt.
En katt borde veta...
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

catwoman
catwoman