Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om att bli plagierad


Våldtäkt på min själ

Efter åtskilliga timmars jobb fattade jag mod
La ut mina text och älskade varje ord
Så lätt som en blinkning kom sedan du
Tog varje ord som vore du en tjuv
Du tog mina ord och sa de var dina
Att du döpte den till twincest är en ren pina
Jag hatar twincest och det var inte dess karaktär
Du den värsta människan på jorden är!

(Sno den här då!)




Fri vers av NumberOneBullet
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NumberOneBullet

Senast publicerade
Våldtäkt på min själ
* Se alla