Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POJKAR GRÅTER INTE

man har sagt att
pojkar inte gråter
och än mindre
stora, starka män
tänk så tufft och
maskulint det låter
men det är så långt
från sanningen
Jesus var den
fulländade mannen
och i Bibeln
står det att Han grät
i Hans kärleksfulla hjärta
brann en
häftig flamma
intensiv och het

tabors höjder
eskols djupa dalar
det är berg- och dalbana, min vän
i mitt hjärta finns en röst som talar
målar bilder utav framtiden
en dag kommer alla sår att läkas
ingenting ska sarga oss igen
aldrig ska det hånas eller pekas
inga angrepp mer från fienden

tårarna ska torkas
säger Skriften
fram till dess så
får den rinna här
blodet har besegrat
syndagiftet
vittnar om en framtid
ovan där
tårfylld block som lyfts
mot himlastranden
räddningsdagen närmar sig
med hast
vi ska lyftas bort men hem
i anden
Herrens löftesord
står alltid fast

LARZ GUSTAFSSON

080528




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-28 12:24



Bookmark and Share


    Askes
The Cure kunde inte sagt det bättre.
2008-05-31

  Elaine.S VIP
Ord i tro och en tro som bär...
2008-05-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart....jag tror på vartenda ord/B
2008-05-28

  mare VIP
...fint....vackert...........
2008-05-28

    ingvar VIP
Ja och amen till Dina ord!
2008-05-28

  anits VIP
Underbart vackerat
skrivit den tål att läsas
många gånger
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP