Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan.

Den kommer smygandes, den hoppar på mig när jag inte är beredd.
Den ger sig inte av, den svetsar sig fast.
Den låter mig inte vara ifred, den får mig att bli rädd.
Den klöser, den river mig så vasst.

Jag känner hur den tar över, den gör mig svag.
Jag försöker komma därifrån, jag försöker fly.
Jag känner mig dålig, jag känner ett obehag.
För känslan jag känner är helt skrämmande ny.




Övriga genrer av Carolina Hansson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson