Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska någon.

Hatar vi ingen,
Vet vi inte hur det känns,
Att älska någon.




Bunden vers (Haiku) av Carolina Hansson
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-06-08 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson