Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet.

Allt handlar om dig,
Du bygger en ensamhet,
Dela den med mig.




Bunden vers (Haiku) av Carolina Hansson
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-06-08 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson