Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sitta på altanen vid vackert väder, njuta av något drickbart och mjukt runtom mig, ja då är jag lycklig.


Bakom altanen

Det bästa jag vet

är att smyga bak till altanen

bädda upp en filt på en stol

sätta en tekopp i min hand

och sedan bre ut fantasierna

utöver alla granar

utöver alla moln

Lugnet sprider sig inombords

samtidigt skiner solen på alla glada endorfiner

Det bästa jag vet

är att smyga bak till altanen

och låta fantasierna väckas till liv

förlora mig i min egen värld

drömma om vad som kallas för framtiden

Leendet skiner upp på mina läppar

vinden blåser förbi en lycklig varelse

Det bästa jag vet

är att smyga bak till altanen

och förlora mig

i min egen värld




Fri vers av Ekan
Läst 678 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 20:47



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Rofyllt!
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
och sedan bre ut fantasierna

utöver alla granar

utöver alla moln


Mycket mysiga och tilltalande rader.

Tea time tunes.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan