Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du förstår inte riktigt

jag behöver inte dig
inte så länge du behöver mig

jag tänker inte svara när du ringer
inte så länge du fortsätter ringa

förlåt mig
det är inte riktigt meningen
att vara fullt så besvärlig
men jag måste ju erkänna
att jag vet precis vad jag gör

för jag vill inte ha dig
inte så länge du vill ha mig




Fri vers av FrökenTrolle
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-01 00:20



Bookmark and Share


  Zabina
klockrent.
det är ju (tyvärr) ofta så det är.
utmaningen är det roligaste.
allt annat blir bara tråkigt och slentrian.

Kanske vi är lite emotionally disturbed?

Kram
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

FrökenTrolle
FrökenTrolle

Senast publicerade
du förstår inte riktigt
* Se alla