Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adjö



jag släckte vår låga
ångrar mej så fruktansvärt mycket
finns inte så mycket och göra
bara se på dig, när du är sårad
ditt hat kommer att växa
kärleken försvinna
älskling.. allt du behöver är tid
och inte mig.. i ditt liv


Say goodnight..




Fri vers av EnTrasiiigDocka
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnTrasiiigDocka