Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallen, köket, vardagsrummet.



Att torka blod på ditt badrumsgolv

Och sen blunda i bilen, den sista milen hem,
för under de ögonlocken skrek jag

För att sen komma hem till ett tomt hus
Få luta pannan mot diskbänken,
låta allt rinna, och skrika;

Försvinn inte.




Fri vers av Loll
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-01 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loll