Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag litar på min barometer...


Väderprognos till imorgon

Innan jag
är på väg
att göra
natt...

så kommer
här en
kort
väderprognos
till imorgon....

jag knackar
lite lätt på
min barometer
och den står
på en
leende

S O L....

080601




Fri vers av sajo
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 22:19



Bookmark and Share


    Den_Vackra
Jaha, vad bra. Sol är bra! I måttlig mängd.
2008-06-14

  Maria T
Ja, det ska bli sol
hela veckan
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo