Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Den uppenbara tystnaden mellan oss
krävs det ingen Sherlock Holmes för att konstatera
men
tystnaden gör mig inget
för
dina ögon talar ett språk
som bara jag kan förstå




Fri vers av Tretton
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tretton
Tretton