Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kaos

Kaos
Oordning
En enda ihoprörd materia

Du vispar mina känslor
med elvisp
gör mig fluffig
som rosa sockervadd



Jag vet inte vad jag ska känna.




Fri vers av Anafenza
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-06-04 18:17



Bookmark and Share


  Solstorm
jag gillar den
mycket!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza