Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mina blyga naturkatastrofer

Små jordbävningar i min hjärna,
som förstör mitt förnuft

Små tornados i mitt hjärta,
blåser omkring all ångestluft

Små tsunamis i mitt svalg,
dränker min talförmåga

Små stormar i mitt inre,
förbjuder mig att våga

Små regnmoln i mina ögon,
som skuggar mitt synfält



Och jag krossar mitt eget hjärta,
med feghetens ångvält




Fri vers av Anafenza
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-04 18:21



Bookmark and Share


    HildaLa
Har läst några av dina texter (ska läsa fler) och har dragit slutsatsen att du skriver helt underbart på många sätt & vis. Fortsätt!
2010-11-09

  Nattrafik
Riktigt härlig att läsa! Känslor att känna igen sig i, beskrivna ärligt och inovativt. Det gillas! ;)
2009-08-30

  Linnea K
Härlig, ärlig och fyndig. :)
2009-02-24

  Rockalex
Ärligt sant och modigt
2009-01-19

    Jojjan
Myyyyyyyyyyyycket bra
2008-08-04

  soulmate_
älska älska älska denna!underbar verkligen,sån himla FULLTRÄFF!:D
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza