Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För 2 år sedan kom dessa ord till då jag var rädd för åskan....trots att det är fint väder nu så finns den här att läsa....


Åska

Med ett
dunder och
brak...

far Tor
med sin
häst, vagn
och hammare
fram över
våra tak....

över himlen
far han fram
och åter....

en blixt, någon
sekund
och som det
sedan låter....

Efter ett
tag börjar
jag undra....
om Tor inte
tänker sluta
dundra.....

060703




Fri vers av sajo
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 14:30



Bookmark and Share


  Maria T
En fin dikt om åska
2008-06-05

  anits VIP
En underbar text om åska
applåd och bokmärke
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo