Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fall back on reasons that we know won\'t stand a chance .


4 liter CocaCola och ett skavsårsplåster, tack.

Jag är 16 år gammal
Jag är 16 år gammal och jag förstår ingenting.

Alla tankar, alla ord.
Jag är 16 år, man borde inte tänka så här mycket, det borde inte få vara lagligt.

Allt kommer på en gång
långsamt, långsamt, men jag är bara 16 år, jag vet inte vad som är bra eller inte. Jag vet varken ut eller in.

När vet man?

När vet man när man ska sluta tänka så mycket och börja andas, börja leva?

Jag är bara 16 år.
16 år gammal, och jag förstår ingenting.





Övriga genrer av LostCause
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-06-06 21:28



Bookmark and Share


  R-M
Manbehöver int alltid förstå :)
2008-06-06

  Carl Thomas
Jag är oxå 16 you son of a bastard! Men den va bra!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LostCause
LostCause