Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar inte att skylla saker på andra personer, och gör det därför sällan. Men nu vet jag knappt längre.


Självhat.

Sagt och gjort.
Jag har dödat min själ.
Slängt bort det som betydde mest för mej.
Bara så där.

Suck.

Inget blir sig likt igen. Allt är mitt fel.


Allt.

Du kanske tänker att det inte är nån stor grej, men du vet inte.
Ne, precis. Du vet inte.
jag hatar mej själv just nu. okej?





Fri vers av LostCause
Läst 372 gånger
Publicerad 2008-10-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostCause
LostCause