Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Tomhet vill simma motströms














Slinter till

på jobbdatorn


råkar

skriva \"tomhet\"

istället för \"kärlek\"


tappar greppet

om nuet


Slutar känna


har för länge sen

kröglat ihop mitt hopp

slängt det


i den svarta plastsäcken

vid mitt skrivbord


på armen lutad,

drömmer om dig


så som du kunde ha varit

där Tomheten

flyter runt

i lugna vatten



kunde Kärlek ha simmat




i motströms
















Fri vers av Plumflower
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-08 19:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra!!!Applåder!!
2008-06-09

  Michaela Dutius
Poetisk-berörande - och vacker
2008-06-08

  Ola Rydberg
Snyggt
flow
i en bra intressant dikt
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower