Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag ensam om att fästa mig vid någon så? Bygga upp äkta vänskap, uppriktiga känslor, utan att ha träffat personen? Hur får man den andra personen att inse, att man menar allvar? blev ingen riktig dikt, bara massa tankar.. det ber jag om ursäkt för.


Internetvänskap - sanning eller lögn?

En miljon frågor cirkulerar i mitt huvud
vem är jag egentligen?
bara någon bakom en skärm?
vad för skillnad gör det ifall jag inte finns i ditt liv?
en obetydlig internetvän, med andra ord - ingen

Du ser inte ärligheten i mina ord
hur unik du är och hur mycket jag tycker om dig
även fast vår vänskap hittills varit \"över nätet\"

så du orkade inte mer
kände dig som en i mängden
när du i själva verket stod över alla andra
\"nöj dig med vad du har, för mig har du inte längre\"
det var det sista du sa

nu finns bara en ledsen flicka kvar bakom skärmen
som önskar att hon kunnat visa dig bättre
hur värdefull du var för henne




Fri vers av adniii
Läst 438 gånger
Publicerad 2008-06-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adniii