Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar lurt...

 

 

Dessa harmoniska, säger någon
hermetiska vidunder, jag
skor, rubriceras de.
Tycks ha tagit klivet, från ett
till ett annat stadium,
till att sprida död i skavsår
och odör, där vi i blickfånget ler
samtidigt som smärtan,
även om den inte är direkt kännbar,
känns när de skall av.

Köpte kläder idag, något för huden,
kroppen att bära, sinnet att leva upp i.
Skjortan var inte så dum, riktigt stilig,
så där lagom somrig.
Några T-shirts lades till,
ett par färdigslitna jeans.
Inte bad expediten om ursäkt
för att jeansen var slitna, nej,
men jag fick frågan...

Vi har 15-pack på strumpor, behöver du?

Det var då jag insåg, om än litet,
ett samband.

Sko- och klädbutikerna verkar ha ingått
en allians.

Väntar med spänning, för imorgon
skall jag köpa hårmousse.
Undrar vilka de samarbetar med...

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-09 21:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, man vet aldrig..ler..
2008-06-10

  Elaine.S VIP
Läste och log...tack!!
2008-06-09

  Lena Krantz VIP
Ja ha ha, det kan man fråga sig men du lär väl bli visse...

Hm, skall du verkligen köpa hårmousse för den delen?
2008-06-09

    sunnanvind
Skrattar gott! Tack för läsningen!
2008-06-09

  Sanningsägaren VIP
Hihi... som en liten krönika.
Självklart samarbetar de med
frisörerna och kanske också
snoddtillverkarna:)
blev glad av denna
fastän den lukta lite
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt