Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det nog vara skulle jag tro....


En mors glädje

En mors glädje....
är att få besök
av sina
barn oavsett
små eller stora....

En mors glädje....
är när barnbarnen
kommer på besök
att få vara
mormor, farmor
det sprider verklig
kärlek....

En mors glädje
kan man både
se, känna och
höra....

En mors glädje
är som en
vacker blomma..

080610




Fri vers av sajo
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 07:57



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker dikt om en mors glädje
Barn sprider glädje
2008-06-10

  anits VIP
Så sant så sant
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo