Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats av förlust

Tystnad,
luft,
en tanke, okej

Mer än så?
Här tappar jag allt

En viskning,
ett ord,
en rörelse

En plats i ditt synfält,
och jag förlorar mig




Övriga genrer av idantica
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica