Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om du vill hjälpa

tro inte
att du ser

tro inte
att du hör

tro inte
att du märker
du bara förgör

tro inte
att du finns

tro inte
att du kan

tro inte
att en lins
kan göra bilden sann

nej
jag vill inte att du ser
jag vill inte att du hör
sluta bara tro
att det är annat
än du
som förstör




Fri vers av idantica
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-11-14 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica