Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10/6 09

Okej, jag behöver börja skriva lite bara för att få saker och ting att lossna i huvudet. Jag har känslorna och idéerna men de är så många att jag liksom väller över. Faktum är, att ofta känns det som hela jag väller över. Jag behöver en linje att hålla mig fast i, för tankarna och känslorna drar iväg åt olika håll och jag kan aldrig få dem att sammarbeta.

Så jag tänker börja skriva dagbok här. Helt kravlöst. För det känns bra att göra det någonstans och om man ska göra det i en skrivbok som man bara lägger i byrålådan för att samla damm, blir det liksom aldrig av.

Bara det för denna gången, min kropp är trött efter en lång simtur. Men jag är tillfreds med livet. Det smakar sol i munnen och hela kroppen. Sommarn kom till min räddning!




Fri vers av Lusk
Läst 132 gånger
Publicerad 2008-06-10 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusk

Senast publicerade
fredag 13/6 08
11/6 08
10/6 09
* Se alla