Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid dikeskanten ser man den i sommarens tid.....


Ett ogräs men ändå en sommarblomma

L* jusrosa och blå.....
så vackert de vid
dikeskanten stå....

U* nderbar blomma
trots att den ändå
likt ogräs breder ut
sig i massor...

P* lockar dem så
att dessa får....

I* ngå i min somriga
blomsterbukett....

N*ektar skulle jag tro
att humlor och bin...
suger här på denna
L U P I N....

Oh lupin...
vad du är fin....
när du hos
oss lockar
fram glädjens min....

080611




Fri vers av sajo
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 07:35



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En lupin i en dikeskant
trots ogräs den är
den blommar så grant
2008-06-12

  anits VIP
Lupiner så vackra de är
när de i diken och slänter
lyser upp i allt det gröna
jag plockar dem gärna
för att i en vas på mitt
balkongbord låta dom
stå
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att Dennis Moore rånade folk på sådana...

Lupinen har onekligen sin skönhet.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo