Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt inte alltid är så enkelt.... rycker hjälpen ut....


Hjälp vad är det?

Oftast i min
lägenhet
försöker jag
att göra
det mesta
själv....

men så
när jag inte
klarar av
det jag håller
på med
så måste jag
fråga om hjälp...

hjälp vad är
det? ...


någon i ens
närhet kommer
och borrar ett
hål, hänger opp
tavlor....

min granne
sa häromdagen
ett bra svar
angående hjälp....

för oftast säger
vi, jag KAN inte
vill du hjälpa mig?

men det är
fel svar, man ska
säga att
jag kan men jag
behöver lite
assistans....

kanske är
förklaringen
av ordet
hjälp inte
så dumt....

080611




Fri vers av sajo
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 16:05



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, jag tror att det många gånger kan kännas bättre att säga: jag kan, men jag behöver litet assistens. Att inte tänka i en negation alltså.
2008-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hjälp! Är en önskan
om en hjäpande hand
med det man själv inte
går iland... .. .
2008-06-11

  Fånga dagen
Man måste våga be om hjälp jag får ofta hjälpt av min pappa och hans sambo
mvh Anna-Karin
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo