Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför möta världen som är sämre?

Väggarna är blå
Starkt blå, sedan blir de gröna eller rosa
Solen skiner
Luften är sval men samtidigt varm och skön
Vattnet jag dricker smakar saft, men känns som vatten i munnen
Släcker törsten likt vatten

Leva inne i drömmen i mitt eget huvud
Mitt eget lilla universum

Allt jag vill ha finns ju där, så varför skulle jag någonsin vilja komma ut
Möta världen.
Möta världen som är sämre, världen som inte har något att ge.

Varför är det fel att fly?




Fri vers av Andunelen
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker mycket om den lekfulla och fantasifyllda tonen i din dikt.
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att vi som är poeter också är drömmare.
I den bemärkelsen flyr vi alla.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen