Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmiddag

Existensiell förmiddag
massor av tankar i någon del som är jag
Snurriga diffusa timmar
märkliga paradoxer som simmar
runt runt
bland sunt o strunt
Vad är vad
vem är ledsen, vem är glad
Vem spjärnar emot
varför tror någon det är ett hot
Hur många är det i denna sal
av ständiga omval
Betraktaren svävar ovanpå
säger sig alla tankar förstå
men tar ingens parti
låter allt bara flyta förbi
Inget tycks bestämt
överallt står dörrar på glänt
Vet någon ens vad frågan var
finns det frågor, finns det svar
Vem talar nu
är det du,du eller du
Vem är jag idag
?
?
?
\"du samlar föda till Örnen\"
?
?
?
ÄÄÄÄ skit!!!
jag slickar o skickar
fri-märkta kyssar
På egna vingar som bär
svävar dom och landar där
dom älskade är.




Övriga genrer av Oppli
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-06-12 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli