Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsam sälta

Sällan hade sådan sällsam sälta smekt hans tungas spets, han förstod att kvinnan var Gudinnan och källan livets moder, ty förföraren i hans tanke försvann när den Helige Ande in i honom rann.
Drick min kära drick, fyll dig med inre liv, sa hon.
Och han fylldes av medvetenhet om livets heliga hemlighet, han fylldes av ödmjuk förunderlig värme, borta var egots högmod och han förstod, att den som släpper taget möter det inre jaget.




Fri vers av Oppli
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-20 11:41



Bookmark and Share


  notsomad
freudiansk porr - gillar!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Oppli