Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glassplitter i mitt hjärta

låt inte livet komma i förväg
sa dom

låt inte andra få lida för dina misstag
låt dom inte se dej svag

men när glaset i mitt hjärta har spruckit
och dess glasskärvor
rispar stora märken på mitt hjärterums väggar

då smärtan är så tung
att det är svårt att ens gå

när dina spår fortfarande bränner på min hud
och påminner om allt de onda som var



jag är brännmärkt


och de enda jag kan söka tröst hos



är de vindar



som ingen förstår




Fri vers av -kj
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
de enda jag kan söka tröst hos



är de vindar



som ingen förstår


Magnifik avslutning!
Wild is the wind!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

-kj