Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill skapa nya

mina gammla finns alltid kvar
mina gammla med honom

jag vill ha nya som är ännu finare.
jag vill ha nya med dig , du underbara.

Jag vill ha finare minnen än dom han gav mig.
jag vill att du, den som är otrolig, ska ge mig nya.

du kom till mig som en ängel, vi är överens.
du kom till mig & du lämnar mig väl aldrig så som han?

du kommer finnas här,
jag kommer finnas här.

du är den bästa jag vet,
lämnar dig inte!




Fri vers av iily
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iily
iily