Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 augusti 2008. verklighet!

Ni kom till oss. Ni gick iväg. Vi kom efter.
Vi gick tillbaka, regnet hade kommit.
Du satt själv, jag satt ensam.
Han sa; flytta till honom!
Han sa; Ja snälla kom hit.
Ja gick & satte mig bredvid, en bit bort.
Du bad mig flytta närmare, närmare & närmare.
Vi satt stilla ett tag, du frös.
Jag skulle hem & hon till bussen.
Jag gick bredvid dig på vägen.
Du tog min hand, drog långsamt med tummen
på min hands utsida.
Jag kände en värme stiga inom mig.
Jag sjöng & du frågade henne om de verkligen var jag.
Du gick fram några steg, släppte min hand.
Gick till honom & pratade med Honom & en annan hon.
Hon kom till mig & skulle prata.
Jag skulle åka. Du kom fram till mig.
Höll din arm om min midja.
Bad mig stanna, du ville inte att jag skulle åka.
Jag åkte & sumpade då mina chanser på oss.




Fri vers av iily
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 22:50



Bookmark and Share


    FridaR93
du sa ju att ingen skulle få läsa ;)
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

iily
iily