Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annica

Anis, Basilika, Cayenn
smaka på orden och känn.

Dragon, Salvia, Mynta
visst är det ord som sommaren pynta.

Mejram, Timjan, Rosmarin
ja de är alla smaker i livets vin

Annica, Annica, Annica
du älskade kryddflicka

Vad vore väl livets vin
utan din tillförsel av Feminin




Övriga genrer av Oppli
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-06-13 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli