Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendel ros

kom lavendel ros, du doftande sköna

jag vandrar med din kärlek i det eviga

en klagan hörs från min lavendel ros och jag blöder inifrån
en sorgsen stämma bland sommarens blommor

gråt inte min ros,
jag faller till marken av smärta

det är bara du som jag har i mitt hjärta




Fri vers av Mossa
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 10:19



Bookmark and Share


  Havsbris
blir så arg och ledsen,
varför ingen läser din
underbar, ren och vacker
poesin?

Undrar om alla är blinda
eller rädd för nya utmaningar!!

Utmärkt skriven,
doftande och färgade ord
som berör min själ och gör
mig varm på något sätt!!

Tack för njutning, en fröjd
till alla sinnen!!!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mossa