Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista barnet

JA JA JA JA
VISST OKEY

igår drack jag en
och idag en
men JAG LOVAR o SVÄR
de HÄR
ÄR
sista bärsen


igår drack du den
idag drack du den
i morgon dricker du den igen
jag lovar far
snart har du inget barn kvar




Övriga genrer av Oppli
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli