Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Om jag alltid gör det jag vill göra
så skulle det förstöra
min längtan
Därför känns det gott att ibland stå still i förväntan
Ha dagar kvar och längtan som jag spar




Övriga genrer av Oppli
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli