Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solisten

En violinist solist
tyckte livet var trist
Ville ha fart på noterna
Sökte en vän som var van
mötte en cellofan.




Övriga genrer av Oppli
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli