Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarens tid så fort den går passa på att njut släpp ibland alla måsten....


I denna ljuva sommartid

I denna ljuva
sommartid
åker jag och
min vän på
en cykeltur...
i Guds skapade
natur....

I denna ljuva
sommartid
njuter vi av
ljuset som
ger oss ny
kraft och energi....

I denna ljuva
sommartid
ser man månens
glans som bjuder
upp till en magisk
dans under midsommar-
nattens sena timmar.....

I denna ljuva
sommartid vill
jag andas in
doften av
morgonens daggvåta
äng....

I denna ljuva
sommartid vill
jag se på fyra
små ponnys
som går i en
hage och betar
frodigt gräs.....

I denna ljuva
sommartid vill
jag stanna till
vid den vackert
smyckade mjölkpallen
som påminner
om tider från förr....

I denna ljuva
sommartid vill jag
vid bryggan sitta
för att doppa mina
bara tår....

I denna ljuva
sommartid vill
jag gå ut och
bara....
få vara...
sitta på en stilla
plats och glädjas
av allt det vackra
som vi får ta del
av på vår jord....

och skapa
nya ord.....

I denna ljuva
sommartid....
som nu andas
frid....

080615




Fri vers av sajo
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland måste man liksom slå sig fri från alla måsten för att få vara fri. Som att röja i en djungel med machete.
2008-06-16

  Annmargreta
Bara säger ,härligt!
2008-06-15

  anits VIP
Underbart vackert
2008-06-15

  Fånga dagen
Vilken vacker naturdikt om sommaren :)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo