Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig en vacker blomma som hör sommaren till....


Prästkrage

Har ofta tänkt
på denna blomma
som heter

P* lockar denna blomma
för att ingå i min
somriga bukett....

R* iktigt lik prästens krage....

Ä* lskar, älskar inte, ÄLSKAR.....

S* ommartid den växer på ängen
och vid dikeskanten.....

T* jusig den är i gult och vitt....
jag ger den till en älskad vän.....

K* anske den blir till sommarens
bild......

R* iktig sommarblomma....

A* lltid i en växande.....

G* rupp på ängen.....

E* tt vackert namn som påminner
om ett kyrkligt ord....
denna blomma har....

080616





Fri vers av sajo
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 22:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ta nästan vilken blomma
som helst och fyll på
med några prästkragar,
då ännu mer buketten
alla behagar! Fint fick
Du till det igen!******
*******************
2008-06-17

  anits VIP
Prästkragar vackra blommar
jag plockar dom inte tar inte
i dom,nyser spottar och fräser
allergin sätter in, men vackra
att se där dom växer det är
dom
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Den gestaltar onekligen sommaren.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo