Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev som egenterapi under den tid när jag mådde dåligt...


The end

Jag går på ett golv av krossade drömmar
mina nakna fötter fulla av sår
sår som aldrig kan läkas med sömmar
det blir bara värre ju längre jag går
jag blickar frammåt men ser inget slut
bara skärvor så lång ögat når
nu är den kommen min sista minut

jag är inte längre rädd för döden
han kommmer befria mej från min plåga
han som hjälper mej i nöden
släcker nu min livets låga...




Fri vers av Mirage
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 15:51



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
någon under mig gillar the doors, applåd för det !
kom också att tänka på the end låten med dem, vet inte om du hört, rekomenderas annars.
Dikten är väldigt målande och vacker,
gillar speciellt :
Jag går på ett golv av krossade drömmar
mina nakna fötter fulla av sår
sår som aldrig kan läkas med sömmar
2008-06-17

  Larz Gustafsson VIP
This is the end...my only friend...the end...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mirage